zaterdag 16 september 2017

Weekbrief 18 september.

Thema: experimenteren in de klas.

Wat gaan we doen?

Er staat veel op de agenda volgende week. Als eerste mogen we zeker niet vergeten dat maandagvoormiddag de schoolfotograaf langs komt. Trek je mooie kleren aan en oefen alvast je glimlach!
Die dag gaan we zeker niet met verf werken zodat onze kleren ‘netjes’ blijven. Er zal een klasfoto genomen worden en individuele foto’s.  Broers en zussen worden ook samen getrokken.
Dinsdagnamiddag gaan onze zeepaarden en haaien naar Rolle Bolle in de Ploan te Mechelen. Zij trekken sportieve kledij aan en makkelijke schoenen om aan en uit te doen. Sporten doen ze op blote voeten. We hebben hiervoor nog vervoer te kort. Heb je nog even tijd om onze deugnieten weg te brengen of te komen halen? Laat een seintje aan de juf! Alvast bedankt hiervoor.Die dag is er geen warme maaltijd voor de kleuters!
Donderdagnamiddag ben ik op bijscholing en zullen onze kleuters onder de vleugels van juf Natasja zitten.
Donderdagavond is er infomoment in de kleuterschool. Hier kom je meer te weten over het reilen en zeilen in onze klas. Je kan al je vragen afvuren en hopelijk kom je zo nog meer te weten over onze school. Allen welkom om 20 u.
Vrijdag gaan we met de hele kleuterschool op uitstap naar ‘ de schuur’ in Borsbeek.We gaan met een boerenkar en tractor rijden, poppenspel kijken, workshops doen en spelen natuurlijk. Trek niet je beste kleren aan maar wel aangepast aan de weersomstandigheden. We vertrekken om 8u30 aan de school met een bus. We zullen iets later thuis zijn. Geschat uur is 16u.
Die dag nemen we ook allemaal een lunchpakket mee, een stukje fruit, een koekje en water in onze drinkbus.
Tussendoor gaan we experimenteren met allerlei materialen. Zoals schaar, wol, lijm, verf, klei,…
Het wordt een drukke maar gezellige week!
Ik kijk er alvast naar uit.

Niet te vergeten:

Ma 18 sept: schoolfotograaf
Di 19 sept: Rolle bolle
Don 21 sept: infomoment om 20 u.
Vrij 22 sept: schoolreis naar ‘de schuur’

Groetjes

Juf Sofie en Juf Lara

thema kleuren

haaien werken aan hun eerste contract  kleurengezelschapspel fruitsaté maken ...